Facebook Instagram

Beoordelingen van De Ketting Emmeloord

Recente recensies van De Ketting Emmeloord

5 sterren na 209 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

er zaten pepers in mijn patat terwijl dat er normaal niet opzit. En ik ben allergisch voor pepers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, goede kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat was dit keer niet lekker..

, 18-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles naar wens en snelle levering ! Heerlijk gegeten !

, 14-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel en superlekker.vooral de vanille shake Super

, 10-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed, bezorging mócht iets sneller

, 05-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Online besteld voor afhaal en op het afgesproken tijdstip waren ze nog niet eens begonnen met mijn bestelling want ze wisten niet eens dat ik een online order had geplaatst via hun eigen website. Het zou vervolgens binnen 10 minuten klaar zijn maar na 25 minuten zat ik pas weer in de auto naar huis

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk. En een fantastisch snelle bezorging.

, 21-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, patat was echt nog goed warm !

, 16-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas eten koud en niet compleet

, 14-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De meeste patat was koud. Er was heel duidelijk een restant uit de bak bij gedaan. Erg jammer dit keer.

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld bij De Ketting, 3x grote hamburger en 1x spare-ribs. Prima hoeveelheid, genoeg als maaltijd. Wat een mega-burgers! :) En ook de spare-ribs waren meer dan genoeg. Prima kwaliteit! Daar zullen we best nog eens een burger bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer dik voor mekaar,heerlijk en op tijd bezorgd. Ruim voldoende

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten: de biefstukreepjes met patat en aioli. Goede combinatie. Fantastische service nadat de bestelling vertraagd kwam. Echte aanrader!

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en lekker.

, 18-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al 2 x keer champignons erbij gekregen terwijl ik duidelijk erbij heb gezegd dat ik geen champignons wil

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Snel bezorgd, en super lekker dat nieuwe Streetfood

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was geweldig. Ga zo door.

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed eten en snelle bezorging👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, lekker gegeten

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zo blij dat jullie weer open zijn!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer super lekker, kon nog mooi even.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk.

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas, ik verheugde me op de saté van varkenshaas en blijkt dat deze rauw is van binnen....dit is echt niet wat ik gewend ben van de ketting. Verder was alles weer keurig voor elkaar!

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker weer en echt super snelle bezorging.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was prima voor elkaar. De porties zijn groot. We konden het niet op

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk.

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische hamburger en heerlijke patat! Dank!

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en wat fijn dat de kroepoek apart er bij was zo was het lekker knapperig Tot de volgende bestelling Groetjes Hilda

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer prima en een geweldige service. Compliment.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Plates laten bezorgen, het was heerlijk.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was verrukkelijk.. en de bezorger deed het goed..

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer erg lekker, zeker voor herhaling vatbaar.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg jammer. De helft van de patat was koud. Duidelijk het restant uit de bak erbij gedaan. Verder was de extra mayonaise die ik had besteld er niet bij. Maar jullie kennende, als ik dat bij de volgende bestelling aangeef, doen julli3 die er wel bij.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

we hadden biefstuk met frietjes besteld maar de frietjes leek wel of ze 2 keer gebakken waren..ze waren erg taai..verder smaakte het eten goed..en vorige keer ook geen last van gehad

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten! We hadden de vega spicey burger... Staat niet op de kaart maar is een echte aanrader als je van spicey houd! 1🌶🌶

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer super allemaal.

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, bezorging was sneller dan er in de bevestigingsmail stond en het eten was heerlijk warm.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👌

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten!

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Als ik een cijfer mag geven geef ik een 10 Ga zo door....

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, lekker eten en bezorging zelfs te vroeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was mis gegaan met mijn bestelling. Maar kreeg netjes 2 gratis producten. Goede service.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👌

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima alleen de bezorging aan de late kant, werd wel netjes gebeld ivm vertraging 👍🏻

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch en wat een klandizie. Wij zijn zeer tevreden met de vriendelijke behandeling. En dan is het eten ook nog eens prima.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👌

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten alleen jammer dat de kroepoek onder het stokjesate lag want nu was de kroepoek wat taai

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer geweldig en mooi op tijd. Het is alleen onnozel dat je 1,5 uur na het eten de melding krijgt: uw bestelling is onderweg. Ja naar het riool 😂

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker,zag er netjes uit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle levering, alles warm en een vriendelijke bezorger

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten, Fijn thuis bezorgd

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prettig online bestellen. Eten van goede kwaliteit. Contact ook goed als je iets speciaals wil

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer prima in orde en vlugger bezorgd dan aangegeven. Keurig.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker een grote portie en nog 10 minuten eerder binnen voor hij eigenlijk bezorgd zou worden. Geweldig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was niks op aan te merken en heerlijk. Alleen de milkshake die ik had besteld zat er niet bij.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer heerlijk.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spare ribs van Lekkere Hap zijn beter. Wel perfect verzorgde bestelling; sausjes, bestek, zout en verfrissingsdoekjes!

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond de erwtensoep gegeten, was heerlijk Echt een aanrader

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt een aanrader, de varkenshaassaté😀!!! Alles netjes verzorgd en een altijd vriendelijke goedlachse bezorger.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere en complete stampot met voortreffelijke gehaktbal

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was allemaal weer super. En de bezorger is zeer vriendelijk .

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo blij met de nieuwe menukaart. Wij hebben de Indische curry en de hutspot geprobeerd. Het was heerlijk!!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor herhaling vatbaar. Eten werd erg wamr bezorgd en we kregen een salade extra om te proberen. Goede service!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect goed verpakt snelle levering

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed en netjes verpakt en erg lekker. Bezorging heel vriendelijk. Het zijn de kleine dingen die het doen, een bestekje er bij met een servetje en zout en peper. Patat apart van de salade en vlees, keurig!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed voor elkaar, lekker eten en snelle bezorging!!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd een vriendelijk bezorger en alles netjes op tijd super

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd netjes op tijd en goed eten vriendelijk personeel, en als er iets niet goed is komen ze altijd met een goede oplossing.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, goed op tijd

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen jammer dat de drie extra mayonaise niet was meegeleverd, waarvoor ik wel heb betaald, maar jullie kennende krijg ik die er volgende keer bij als ik dat vermeldt.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd - perfect geregeld weer !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was weer dik in orde en lekker. Niets op aan te merken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De varkenshaas sate was zwart, erg hard en daarom niet te eten. Jammer. De rest van de bestelling was goed te eten.

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de minuut precies bezorgd, vriendelijk personeel, eten was erg lekker, niks op aan te merken!

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Internet lag er bij jullie uit. Kan gebeuren. Maar toen ik belde waar het eten bleef, werd netjes uitgelegd wat er aan de hand was met excuses. Daarna kwam het eten heel snel. Was weer dik in orde.

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat lekker gebakken lekker krokant

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer rauw kost beter weinig

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Patat wat door bakken beetje te zacht

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima in orde

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles weer supergoed in orde en lekker en precies op de afgesproken tijd.

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was weer geweldig. Groentekroket was op en dan wordt je netjes gebeld of je iets anders wil hebben. Dikke pluim.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer prima!!

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijne zaak, super aardig personeel en vooral lekker eten. Wij voelen ons altijd welkom in de zaak en ook met bezorgen is het personeel attent. Ga zo door!

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had om 19:50 uur besteld en betaald en werd vervolgens gebeld dat de bezorger al weg is. Ik moest de bestelling dus zelf ophalen. Het lijkt me verstandig dat jullie de site sluiten op het moment dat de bezorger weg is. Dat scheelt een hoop teleurstelling denk ik

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was weer dik in orde. Heerlijk.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zoals altijd weer super. Bedankt

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd perfect. Heerlijke patat. Goed gebakken.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker,zoals gewoonlijk vlot bezorgd

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes bezorgd, smaakt heerlijk, veel aandacht aan besteed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer tevreden!!!!

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was geweldig!!! Ga zo door.

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten. De website is nog niet goed. Kan niet kiezen voor bezorgen. Heb ik aangegeven en werd gebeld of het gebracht zou moeten worden. Zeer attent. We zijn super tevreden. Fijn bedrijf.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Super. Ondanks dat ze niet meer bezorgen op vrijdag wat ik begreep, hebben ze het toch bezorgd bij ons. En het eten was weer erg lekker

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas ontbrak bij het ophalen weer de beker pindasaus 2 weken terug ook al!!

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker gegeten,zag er netjes uit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was allemaal weer voortreffelijk.

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super lekker en erg snel bezorgd.

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed warm en lekker. De bezorger was zeer vriendelijk. De kinderen vonden het leuk dat hij grapjes maakte. Mijn dochtertje zat in het raamkozijn toen hij aan kwam lopen. Hij zei “aan tafellll!! “ Dit vond ze erg leuk. 😉

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd Goed verpakt Erg lekker wat we besteld hadden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer superlekker en weer keurig op tijd en vriendelijk bezorgd.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, eerste keer besteld en de kwaliteit was super! Topshow, 5 reeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was net zoals altijd weer super 😊

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling keurig ontvangen. Alleen waren er geen gehaktballen meer en belde ze netjes om te vragen wat we dan wilde, dat werd een berehap die goedkoper was. Helaas geen geld retour gehad.

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, zoals we inmiddels van jullie gewend zijn.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer weer erg lekker. Bezorging vriendelijk en mooi op de afgesproken tijd. Groentekroket een echte aanrader. Ik heb nog nooit zo’n lekkere groentekroket gehad.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de patat was kogel hard niet te eten.het hele bakje was zo hard

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was vlot eten was prima. Eigenaar kwam het zelf bezorgen 😀 Ik zou hem zeker weten aanbevelen.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en nog goed warm.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Allemaal uit de kunst. Heerlijk. Foutje van de vorige keer keurig rechtgezet. Een echte aanrader.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer erg goed. Bezorging was 45 minuten te laat. De bezorger heeft dit aan de deur wel uitgelegd.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging was precies op de afgesproken tijd.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super goed, zelfs de glutenvrije carpaccio was de moeite waard. we komen hier zeker weer!

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had de salade met kip(te scherp) nummer 122 en het broodje met boter zat er helaas niet bij.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles heerlijk. Alleen jammer dat de extra 2 mayonaise, die ik wel heb betaald er niet bij was. Ik neem aan dat ik die extra 2 volgende keer gratis krijg als ik dit vermeld bij de opmerkingen.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het viel behoorlijk tegen. Het concepr van de burger was goed. Maar als je dan ziet en proeft dan de uien en champignons lichtelijk aangebrand (zwart) waren en de sla kennelijk niet vers was maar mogelijk mee verwarmt dan geeft dat een vreemde smaak. Sorry maar helaas. Henk Reijmers. Camping Het Bosbad

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede en snelle service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is en was weer superlekker

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima. Lekker krokant gebakken patat. De besteller verontschuldigde zich dat het zo laat Was, maar dat was maar 5 minuten.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer prima

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en snel bezorgd!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service en heerlijk gegeten!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer goed voor elkaar,lekker en op tijd bezorgd. Top

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De lekkerste friet van Emmeloord

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles super lekker en patat lekker krokant gebakken. De groentekroket was heerlijk. Een echte aanrader. Doen we zeker weer.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas hadden 2 vd 4 personen s'avonds veel last van buikpijn. Gevoel van dat het vet van de patat niet fris was. We hadden beiden patat met een frikandel. Verder is het altijd prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker makkelijk na een drukke werkdag en zelfs eerder bezorgd dan de verwachte bezorgtijd!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goede service! Heel vriendelijk personeel! Het was allemaal erg lekker en de verrassing voor de kinderen was super leuk!!!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer geweldig.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en vooral snel met de bestelling. Super vriendelijk.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de schalen waren duidelijk over de kop gerold; de dressing zat door de salade en de sla zat door het vlees gemengd.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, nette en lekkere producten

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd op de afgesproken tijd bezorgd en smaakte prima.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een paar feedback punten: - Bij de salade was vermeld dat er een broodje met kruidenboter bij zou zitten. Deze hebben wij niet gezien. - Bij de mix van borrelwraps, spare-rib en snackballetjes staan ook ‘Geitenkaas wraps’ vermeld. We hebben 6 wraps ontvangen, maar volgens ons geen geitenkaas wraps… Kan dat kloppen? Bij onze vorige bestelling van 15 april (biefstuk reepjes) was de kruidenboter ook vergeten… We wilden dit toch even als een paar feedback punten vermelden. Dit is niet voor publicatie. Dit is voor jullie intern. Ik heb gemaild, maar geen reactie ontvangen. Verder lekker gegeten!

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke w(k)oningsdaglunch met een lekker koud alcoholvrij wijntje. Zoals gewoonlijk:toppie

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het liep anders maar het is goed opgelost

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Schnitzels waren helaas veel te hard. In tegenstelling tot de vorige keer .!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer goed

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Als ik een cijfer mag geven geef ik een 10 Het eten was Top. Ga zo door.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

🤜🤛👌👍👌👍

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het is heel lief en vriendelijk personeel .Het eten was echt heel erg lekker .Volgende keer bestel ik zeker weer bij jullie.💪😊

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn super tevreden over onze bestelling. Werd snel bezorgd en was erg lekker. We gaan zeker nog eens een bestelling plaatsen

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed optijd en het eten was erg lekker! Aanrader en nieuw menu is super

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede en vriendelijke service en uiteraard heerlijk eten!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed eten en prima bediening. Als je het laat bezorgen zijn ze altijd op de juiste tijd.

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en snelle bezorging

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, goed warm, heerlijke smaak, rekening houdend met de voorschriften van Corona, zout, servetten, saus los in zakjes. Zelfs schoonmaakdoekje erbij. Kortom: top

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten, zoals altijd. Vlotte bezorging, goed warm en meer dan voldoende!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was meer dan perfect en ook nog eens exact op de afgesproken tijd bezorgd...top

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zijn super snel geholpen en het was allemaal naar onze zin. Zeer goed verzorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer prima in orde, fijne paasdagen en succes Groet Inge

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel goed eten Prima prijs-kwaliteit verhouding Afhalen op tijd

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was top en lekker 💪

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was goed

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super levering en lekker.

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was lekker en warm, bezorging duurde niet lang!

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden een friet extra. Gelukkig had ik betaal bewijs mee want ze wilden weer laten betalen. Verder prima.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en lekker gegeten.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden. Al eerder op de dag besteld via de site en bestelling was er 's avonds mooi op tijd. Alles was nog lekker warm en de patat knapperig.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging vriendelijk, de kettingburger compleet echt een aanrader!

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en goede kwaliteit zoals we gewend zijn!

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten Tot een volgende keer Met vriendelijke groet Willem en Hilda Bijma